Ik vind je terug, astrale reizen - Lezing door Aro Ananda


Aro Ananda heeft in het dagelijkse leven een medische achtergrond, waardoor ze in deze transformerende tijden verkiest om haar astrale ervaringen onder haar esoterische naam te presenteren. Meer info over zichzelf zal ze delen tijdens de lezing. Ze heeft een jarenlang pad achter de rug waarin ze meerdere cursussen volgde die betrekking hebben op zelfbewustzijn en verruimende bewustzijnsstaten. Het Monroe Instituut en de workshops van Arhayas hebben hierin de meest vruchtbare ervaringen, kennis en inzichten gebracht.

Astrale reizen
In de lezing zal Aro haar ervaringen delen voor wat betreft het terugvinden van doden in het astrale, tijdens verruimende bewustzijnsstaten. In haar boek beschrijft ze ook het boeiende verhaal hoe ze haar dode hond terugvond, evenals de reпncarnatie daarvan jaren later. Tevens deelt ze de kennis "waar" die doden zich bevinden. Velen spreken over "door de tunnel" gaan en daarna de doden terugzien, maar niemand die tot op heden kon verklaren hoe dit werkt of mogelijk is. Ook onze wetenschappers hebben geen idee hoe dat werkt. Aro Ananda zal een duidelijke verklaring geven. Ook zal ze op een "Katharen-manier" de ervaringen delen die ze had met zowel goedaardige als verstoorde bewustzijnsvormen, en welke rol deze laatsten speelden in de dramatische situaties die jaren geleden plaatsvonden op galactisch en planetair niveau, resulterend in het feit dat de mensheid in deze tijden in een wurggreep gehouden wordt. Ook komen onderwerpen aan bod zoals het terugvinden van je zielscollectief, tijdreizen, het ophalen van doden die in een traumatische loop beland zijn, gidsen, contact met "Hogere delen van ons Zelf", scalaire velden, de Merkaba, de multidimensionale aura, verruimende bewustzijnsstaten, hersengolven, DNA, Schumann-frequentie, tijdlijnen, "ascentie" versus "descentie", straling en nog veel meer.

Ik vind je terug
Aro Ananda legde haar ervaringen vast in het boek "Ik vind je terug" waarin ze aan de hand van haar eigen ervaringen met uittredingen beschrijft hoe het leven na de dood "werkt". Ze beschrijft hoe het rijk van de levenden en doden in elkaar verweven zit. Het is een astrale reis die begint bij haar eerste bewuste uittreding en die eindigt bij haar eigen zielscollectief. Meer informatie vindt je op Aroananda

Praktisch:
Datum : zondag 8 oktober 2023 van 14.00h tot 18.00h (incl pauze)
Inkom : 20,80 euro cash betalen aan de kassa, in voorverkoop is de prijs 15,80 euro via hipsy.nl
Plaats : 't Hof Bysonder, Adegemstraat 102/92, 2800 Mechelen
Inschrijven: welkom@thofbysonder.be